Adopcions

Com adoptar un animal?Es poden adoptar als centres d’acollida d’animals que poden ser municipals o entitats protectores.
Atès que aquests centres no tenen ànim de lucre, poden fer pagar un import a la persona que adopta l’animal. Aquest import va destinat a cobrir parcialment les despeses en concepte de maneig, alimentació i serveis veterinaris (identificació amb microxip, esterilització, tractaments sanitaris, etc.).

 

Com donar un animal en adopció?

En cas que no pugueu fer-vos càrrec del vostre animal de companyia per causes justificades l’ideal és trobar a alguna persona que se’n pugui fer càrrec amb les degudes garanties de benestar per l’animal o bé contactar amb una Associació Protectora d’Animals on el poden informar sobre la possibilitat de gestionar l’adopció de l’animal o bé que se’n pugui fer càrrec.

Atès que aquests centres no tenen ànim de lucre, poden fer pagar un import per l’acollida de l’animal.

 

El que no s’ha de fer mai és abandonar-lo, pel bé de l’animal i perquè la Llei 22/2003 de protecció dels animals ho prohibeix, essent una falta molt greu i pot ser fortament sancionada amb multes de 2.000 a 20.000 euros.

 

  • LLEI 22/2003, de 4 de juliol, de protecció dels animals (actual Llei de protecció dels animals).

 

Associació El Musell

Aquí podeu trobar animals que necessiten ser adoptats. La secció està dividida en diferents finestres: gats, gossos, tortugues, conills, etc. Veureu que cada una d’elles té una subfinestra amb informació bàsica sobre el maneig d’aquests animals.

Al costat de cada foto veureu detalls sobre l’animal. Si voleu adoptar només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

Qualsevol dubte escriu-nos un correu.

Moltes gràcies per adoptar!!!

 

 

 

 

 

 

 

tu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s